www.fretex.no Fretex logo print

Vi har motiverte jobbsøkere

Arbeidsinkludering kampanje vår 2021_lager
Det er mange grunner til at folk er uten jobb. Manglende jobbtilbud tross god utdanning. En skade som trengte lang opptrening. En arbeidsgiver som ble truffet av en pandemi. Uheldige omstendigheter kan ramme hvem som helst.

Gamlejobben gikk konkurs - ny start på lager

Fretex er Norges største arbeids- og inkluderingsbedrift. Vi jobber på oppdrag fra NAV. Blant våre jobbsøkere kan bedrifter få motiverte jobbsøkere som har de nødvendige egenskapene for å tilføre kvalitet og skape lønnsomhet.Bedriften sikrer seg en ressurs, jobbsøker får en ny mulighet.

Kenneth Dåsvand er jobbkonsulent på kontoret vårt i Sandnes. Her forteller han litt om jobben sin:

Skal du ansette folk?
Jobbkonsulentene våre er ute etter å finne en god match mellom jobbsøkernes kompetanse og det arbeidsgiver trenger. Her kan du lese om hvordan ansettelsesprosessen kan bli enklere og tryggere ved å samarbeide med fretex. Årlig ansetter om lag 1300 arbeidsgivere folk via Fretex. Her kan du lese om deres erfaringer.

- I utgangspunktet forbandt jeg ikke Fretex med dette, men det som ble presentert for meg var veldig bra. De hadde gjort en grundig jobb med å finne en aktuell kandidat. Underveis i prosessen har vi hatt god dialog, de har fulgt godt opp og vi har hatt anledning til å søke om midler og hjelpemidler, hvis det har vært behov for det. Den første personen de fant for meg, kan bli avdelingsleder, så fornøyd er jeg med ham. Senere har vi hatt flere kandidater på prøve som også vil få fast jobb. Så alt har vært topp! forteller Bjørn Ivar Iversen, varehussjef ved Biltema på Karmøy.

Ta kontakt hvis du ønsker å vite mer om våre tilbud. Du finner direkte kontaktinformasjon på våre avdelingssider under denne artikkelen. Har du spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon? Du kan også ta kontakt her.

 

 

Fant du det du lette etter?