www.fretex.no Fretex logo print

Pakkeoppdrag og postenposer

Fretexposen
VTA-avdelingen utfører pakking og enkel montering.

Vi tar oppdrag innenfor pakking og distribusjon

Er du interessert i våre tjenester, produkter, eller lurer på om vi kan bistå deg i gjennomføringen av ulike praktiske og produksjonsrelaterte arbeidsoppgaver, så ta gjerne kontakt.  Nå pakker vi skruer, engangsbeger, tallerkner, mopper, kluter og reklamemateriell. Våre største kunder er engros firma og industribedrifter.Når dere samarbeider med oss bidrar dere samtidig til  at mennesker mer nedsatt funksjonsevne får tilbud om en trygg arbeidsarena, og arbeidsoppgaver som bidrar til mestring og utvikling hos den enkelte.

Ved vår avdeling i Malvik kan vi tilby praktiske arbeidsoppgaver i vår produksjonsavdeling. Vi jobber for ulike leverandører som blant annet TradeWay AS, som distribuerer varer til Coop-butikkene. Vi jobber også med redesignprodukter hvor formålet er å ivareta og bruke en del av produktene som kommer inn til Fretex og som ikke blir solgt i Fretexbutikkene

Fretexposen på Posten

Miljø er viktig for oss i Fretex, samtidig som ønsker vi å være med på å gi muligheter for at mennesker skal få å beholde en jobb. Gjenbruk vil være, og har alltid vært en del av vårt fokus, og i den forbindelse mottar Fretex blant annet klær og tøy til gjenvinning.  Vi ønsker å bidra til at alle mennesker i vårt vidstrakte land skal ha mulighet til å kunne levere inn klær til gjenvinning, også der hvor det ikke finnes Fretex innsamlingsbokser. I den forbindelse pakker og sender våre VTA-ansatte ut Fretexposen til ulike bedrifter, butikker, postoperatører etc. på bestilling.

Ønsker dere som bedrift å ha fokus på miljø og å tilby mennesker i deres lokalområde muligheten til å gjenvinne klær på en effektiv måte, ta kontakt oss for bestilling av poser og display til din bedrift.


Slik fungerer Fretexposen på Posten

 • Giveren  får Fretexposen på Posten
 • Giveren fyller opp posen med klær og tøy som skal til gjenvinning, lukker den godt og leverer posen med adresselappen på, inn på nærmeste postlokale. Les mer om Fretexposen på Posten her.
 • Porto koster 50 kroner.

Pakkeoppdrag

Vi har god erfaring og kunnskap om emballering og pakking av ulike produkter og har gjennom mange års erfaring forstått viktigheten av fornøyde kunder. Å levere gode produkter til avtalt tid er noe vi etterstreber. For å nevne noe av oppdragene VTA-ansatte gjennomfører, jobber vi blant annet med emballering og pakking av frysebeger i ulike størrelser, engangsbestikk engangstallerken - og kopper, tennposer og ulike vaskeartikler. Vi har en egen krympemaskin som vi bruker i innpakkingen av de ulike artiklene. Ønsker du mer informasjon om våre produkter eller er nysgjerrig på om våre medarbeidere i VTA kan utføre en jobb for deg, ta kontakt med:


Her kan du lese om andre arbeids- og inkluderingstilbud i Trondheimsområdet.

 

Kontaktpersoner

 • Kathrine Hope Langtind

  Kathrine Hope Langtind

  Jobbkonsulent VTA (Redesignansvarlig)
  VTA Malvik

  Mob: 408 02 295

  kathrine.langtind@fretex.no

 • Stine Mari Kvetangen

  Stine Mari Kvetangen

  Jobbkonsulent VTA - Produksjonsansvarlig
  - Fretexposen på Posten VTA Malvik

  Mob: 404 18 601

  stine.mari.kvetangen@fretex.no

 • Slettet Bruker

  Slettet Bruker

  Jobbkonsulent VTA (Produksjonsansvarlig)
  VTA Malvik

 • Ingrid Jakobsen

  Ingrid Jakobsen

  Teamleder VTA Trøndelag
  Fretex Jobb og Oppfølging AS

  Mob: 408 02 289

  ingrid.jakobsen@fretex.no

 

Fant du det du lette etter?