www.fretex.no

Supported Employment (SE)

Bruk øynene
Som jobbsøker kan du finne mange tråder å ta tak i og nøste på ute i hverdagen. Bruk øynene og hodet når du er ute og går – bedriftsskilt på vegger og reklame på biler kan være spennende lesing. Ha CV-er med deg og stikk innom arbeidssteder du blir nysgjerrig på. Spør etter noen som kan fortelle deg om jobbmuligheter. Penn og papir er greit å ha for å notere informasjon du finner på firmabiler. Så kan du lete fram flere opplysninger på nettet eller i nettverket ditt etterpå.
Supported Employment gir bistand til deg som tar sikte på å få eller beholde arbeid i ordinært arbeidsliv. Tiltaket gir deg individrettet og tilrettelagt støtte og oppfølging med ordinært arbeid som mål. Videre tilbyr vi støtte også etter ansettelse.

Tiltaket tilbyr bistand til rask oppstart av jobbsøking på jobber i ordinært arbeidsliv som matcher dine ønsker og kompetanse. Tilbudet er fleksibelt og utformes slik at ulike elementer kan kombineres. Det tilbyr også støtte til arbeidsgiver for å understøtte den enkeltes individuelle inkluderingsløp og for å styrke inkluderingskompetansen i virksomheten.

Støtten gis av jobbspesialister. Eventuell helserelatert behandling skal så langt det er mulig integreres i arbeidsinkluderingen. Dersom jobben viser seg og ikke være egnet, skal du få hjelp til å finne en mer passende jobb.

Om resultater i SE-prosjektet

 

 

Fant du det du lette etter?

Hva lette du etter?