www.fretex.no Fretex logo print

C-Soap tar vaskemidler på alvor

NyC
Er du på utkikk etter skånsomme vaskemidler og såper for rengjøring av hus, tøy, hud og hår? Da har vi en god nyhet - nå får du kjøpt det norske merket C i utvalgte Fretexbutikker.

C er en serie med trygge, effektive og naturlige rengjøringsprodukter, for deg som tenker på miljøet og gjerne vil unngå unødvendige tilsetningsstoffer. Med andre ord er dette produkter for deg som kun vil ha det aller beste for både store og små i hele familien.

For er du klar over at bruk av vanlige, tradisjonelle rengjøringsmidler fra dagligvaren innebærer en belastning for innemiljøet? Det gjelder særlig de som inneholder flyktige kjemikalier som parfymer, løsemidler, klor eller salmiakk.

Såpene og vaskemidlene fra C inneholder ingen av disse lumske ingrediensene, og er fri for alt av unødvendige tilsetningsstoffer. Du trenger altså ikke å være kjemiker for å forstå det som står i innholdsfortegnelsen!

C-soap er et friskt alternativ til tradisjonelle vaskemidler

Den miljø- og helsevennlige serien av vaskemidler og såper er hjertebarnet til den standhaftige gründeren Caroline Heyerdahl. Det hele startet med et ønske om å revolusjonere vaskemiddelbransjen, ved å kunne tilby et friskere og snillere alternativ til produktene vi allerede kjenner til.

Historien om Caroline og C er fortellingen om vaskekjerringa mot strømmen. Det er nemlig få andre ildsjeler som brenner like mye for at såpe skal være trygt, grønt – og til og med litt skjønt.

Hun satte seg et mål om å gjøre noe med både innhold og forpakning, og lage vaskemidler som er bra for både miljø og helse, og som ikke minst gjør at folk blir entusiastiske når det er snakk om ren moro. Fra hjemmekontoret i Drammen ligger en enorm jobb og søvnløse netter bak de lekre, velduftende og miljøvennlige produktene som nå selges i 300 butikker – inkludert Fretex.

Trygg og ren moro med C

C-produktene har en nydelig lukt og en lekker emballasje som gir deg lyst til å det stående fremme. Håndvasken på badet vil garantert være til glede for både familien og gjester som kommer på besøk. Produktene er dessuten perfekte gaver til en du er glad i, og som også er opptatt av rene produkter som ikke er skadelige.

Et godt innemiljø er viktig for helsa, og med produktene fra C blir det rent og pent – uten at det trenger å gå utover noen. I tillegg til et bedre inneklima, tar produktene også bedre vare på huden. Du og dine slipper dermed å oppleve at huden klør eller blir rødflammet. Serien er vegansk, ikke testet på dyr og emballasjen er hundre prosent resirkulerbar.

Topp inneklima og godt humør

C-serien består i dag av rundt 35 vaskemidler med ulike dufter, inkludert produkter til hud og hår, og diverse koster og kluter – også det laget av naturmaterialer. Sortimentet utvides stadig!

De som har prøvd såpene og vaskemidlene fra C er begeistret, og tilbakemeldingene har vært utelukkende positive. Prøv du også – og sørg for godt humør og topp inneklima fra du fyller vaskebøtten til du heller den ut igjen.
Besøk din nærmeste Fretexbutikk og prøv produktene som fremhever bærekraft, miljø og helse.

 

 

Fant du det du lette etter?