www.fretex.no Fretex logo print

Miljøvennlige julegaver fra Fretex

julebutikk
Hvordan glede venner og familie, og samtidig velge gode miljøløsninger?

Fretex er en skattekiste, også til jul.  Gjenbruk er like aktuelt til høytid som til hverdags.

Når du skal handle gaver, så er det lurt å kjøpe noe med kvalitet som kan vare lenge. Bruk god tid på planleggingen. Da blir ofte resultat best for både mottaker og miljøet.

Hvis du selv synes det er greit å få produkter som allerede har levd et liv, så fortell det til venner og familie. Noen kan være usikre på om du ønsker å få gjenbruk, så da kan det være greit med en klar melding.

Det fine med brukte gaver er at de har litt "sjel". Du kan finne kvalitetsvarer til overkommelige priser, du gjør noe bra for miljøet og du støtter Frelsesarmeens sosiale arbeid.


6 tips til smarte julegaver:

  1. Tjenester kan være fine julegave. Du kan glede noen med en husvask eller en tur i det blå. Tenk på hva som vil mottakeren vil sette pris på.
  2. Kombiner noe du har lagd selv med noe fra Fretex, for eksempel et norgesglass med ditt hjemmelagde syltetøy eller en fin bolle med hjemmelagd julepynt
  3. Kjøp olabukseslips eller olabuksetversover som er redesignet fra gamle jeans. De er fine og kan gi en fin inngang til smalltalk i juleselskapet.
  4. Kjøp en nostalginotisbok med et gammelt cover. Forsøk å finne en tittel som betyr noe for mottakeren.
  5. Gi bort gavekort på Fretex.
  6. Velg gaver fra Others – Frelsesarmeens konsept for rettferdig handel

 

 

Fant du det du lette etter?