www.fretex.no Fretex logo print

Interiør og pynt til hjemmet

374518 426270467441296 2026843035 n
Fretex kan tilby spennende interiør som skaper varme og personlighet til din bolig.

Enten du har interesse for interiør eller ikke, så er interiøret du velger det som gjør at ditt hjem blir akkurat ditt hjem. I tillegg til møbler og fargebruk er det nemlig de små tingene som tilfører alle rommene i boligen din det lille ekstra.

Fretex er et skattkammer av interiørartikler som vil gi hjemmet ditt det særpreget som tilsier at det tilhører deg, og ingen andre. Besøker du din nærmeste Fretexbutikk jevnlig øker du sjansene for å finne de virkelig unike gjenstandene, eksempelvis både flotte og morsomme snurrepiperier og antikviteter.

Både praktisk og pent interiør

Liker du å ha det stilrent eller ønsker du mer av det meste? Det er det samme hvordan du definerer din interiørstil, for hos Fretex kan du finne noe som passer inn i alle hjem og alle rom. Blant interiørartiklene, og møblene som finnes i noen utvalgte butikker, finner du både ting du kan pynte opp hjemmet med eller interiør som er til mer praktisk bruk. Det er uansett mye der du vil kunne se på som gull verdt.

Gjenbrukte gjenstander er selvfølgelig ikke bare for den som er interessert i stil og interiør, men er også perfekt for den som har behov for en hel del praktiske ting på én gang – og til en billig penge. En student eller en som skal flytte inn i sin første hybel, og trenger det meste av interiør, har derfor en veldig god grunn til å stikke innom Fretex. Du kan nemlig finne alt du trenger, fra møbler og lamper til interiørartikler og komplett kjøkkenutstyr. Skap ditt første, eller nye, hjem med en blanding av både nytt og gammelt.

Interiør du ikke har funnet noe annet sted

Kanskje du kommer over den perfekte lenestolen til lesekroken du drømmer om? Synes du trekket er slitt eller er i feil farge, kan den muligens trekkes om. Du kan til og med finne både bordet og boken som gjør lesestunden fullkommen.

Har du arvet et gammelt servise fra bestemor, oldemor eller kanskje det har gått i arv gjennom enda flere generasjoner? Da er det stor sjanse for at noen deler har forsvunnet gjennom årene eller at du mangler et sett til én ekstra person. Vær på utkikk etter dette når du er en tur innom Fretex – for blant interiøret kan du være så heldig at du finner akkurat det du mangler for å gjøre settet komplett.

Finn lysestaken som setter stemningen til koselige innekvelder eller den unike vasen som ikke bare er vakker med friske blomster i, men også alene. Se etter gjenbrukt julepynt for å skape den perfekte julestemningen i hjemmet. Utvalget og mulighetene er uendelige!

Finn gaver hos Fretex

Interiør eller ei – Fretex er også en gullgruve for gaver til alle anledninger. Finn noe til den miljøbevisste vennen eller familiemedlemmet, da kan du være ganske sikker på at vedkommende ikke får det samme av noen andre.

Ta turen innom Fretex for å se etter interiør – det vil være verdt det.

 

 

Fant du det du lette etter?