www.fretex.no Fretex logo print

Unik hybel uten å bruke opp hele stipendet

Stol og pult
Er du student? Har du flyttet inn i kollektiv og oppdaget at dere trenger kniver, gafler, glass og tallerkener? Eller bor du på en hybel bestående av det faste inventaret "seng, skrivebord og to-seters sofa"?

En enkelt møblert hybel er kanskje ikke verdens mest personlige utgangspunkt, men med enkle tips kan du forvandle hybelen til et unikt hjem – uten at du trenger å bruke opp hele stipendet. For å bruke opp hele stipendet på interiør hadde vært enkelt – Instagram, Pinterest, blogger og magasiner flommer over av puter, lysestaker, glass, småbord, stoler og vaser som får øynene til å fryde seg og lommeboka til å gråte.

- Kjøp brukt, er Kristin Hareides sitt beste tips.

Hun  jobber hos Fretex, som hvert år får inn tusenvis av småbord, lamper, vaser og glass. Alt i prisklassen fra ti kroner for et glass til nærmere tusen kroner for en designlampe. For det ikke alle vet, er at du både kan levere inn og kjøpe interiør hos Fretex.

- Ikke bare er det å kjøpe brukt bedre for både miljøet og lommeboka – det gir deg også muligheten til å skape en unik hybel. Vi liker å si at Fretex er et skattekammer av interiør som gir hjemmet ditt et unikt særpreg. Her finner du ting som ingen andre har, forteller hun.

Her er tipsene som gjør pulten, spiseplassen og sofakroken unik, uten at du må bruke opp hele stipendet!

  1. Tenk nytt
    Bruk en kaffekopp som pennekopp og fyll små skrin og krukker med alt av småting som lett hoper seg opp på skrivebordet. Finn din favorittkopp blant de mange tusen kaffekoppene som gis til Fretex hvert år.
  2. Miks og match
    Hvem har sagt at alle tallerkenene må ha samme farge, eller at alt bestikk må være fra samme serie? Gå for retro, moderne eller noe helt annet. Har du tatt med deg et gammel servise hjemmefra, men mangler noen deler? Vær på utkikk etter dette hos Fretex – kanskje du er heldig og finner delene du mangler som gjør settet komplett.  3. Sett stemningen
    Lysestaker, blomster og en skål med noe godt i. Gå for en klassisk glassvase, eller hva med en unik håndmalt porselensvase?


Fakta om interiør hos Fretex:

• De fleste Fretex-butikker har egen avdeling for interiør. Utvalget varierer fra butikk til butikk.
Bøker, nips, kjøkkenredskaper m.m., kan leveres direkte i din nærmeste Fretexbutikk
• Har du møbler som du ønsker å gi til Fretex, kan du selv levere disse i Fretex-butikker som selger møbler. Ta gjerne kontakt med dem i forkant for å høre om de har anledning til å ta imot dine møbler.

 

 

Fant du det du lette etter?