www.fretex.no Fretex logo print

Vaser til under 50-lappen!

Hvit vase med blomster
Vaser i glass, porselen og keramikk, liten eller stor, med mønster eller uten mønster - når du skal velge et hjem til høstens vakreste blomster er mulighetene mange.

Her har du høstens fineste vaser – til under 50-lappen!

Minimalistisk

Det er noe ved denne elegante, hvite vasen. Den er en perfekt kombinasjon av klassisk minimalisme - og den hvite fargen er et godt utgangspunkt for høstens varme farger.

Klassisk glassEn klassisk glassvase går aldri av moten. Den passer til alle rom, og setter buketten i fokus. Gå for en med stramt design, eller en med runde kanter, som denne.

Rund retro

En vase i farget glass er kjempefin alene, men også i kombinasjon med vaser i andre farger. Eller hvorfor ikke lage en gruppe av flere ulike glassvaser i samme palett? Fyll gjerne hele vinduskarmen med vaser, skåler og blomster

Liten og søt

Smått er ofte godt. Har du blomster til overs fra en større bukett, er en liten vase det perfekte oppholdsstedet som sørger for at små avleggere ikke går til spille. Gå for en vase som synes, og som gir vinduskarmen, bordet eller bokhylla nytt liv. Passer også perfekt i kombinasjon med en større vase i glass.

 

 

Fant du det du lette etter?