www.fretex.no Fretex logo print

Secondhand-klær til alle anledninger

fra åpning i universitetsgata
Ved å handle secondhand-klær hos Fretex kan du glede deg over å finne noe unikt samtidig som du gir tilbake til andre.

Hos Fretex finner du second hand-klær for både kvinner og menn.

Det å gå for secondhand-klær handler ikke bare om gjenbruk og å kjøpe gamle plagg som andre lenger ikke ønsker å bruke selv. Det dreier seg like mye om å være miljøbevisst, være snill mot lommeboken og å skape sin egen unike stil.

Fretex er Norges største bruktkjede og kan tilby second hand-klær for alle motebevisste kvinner og menn uansett alder, form og stil. Her kan du finne nesten alt et motehjerte kan begjære, alt fra dagsaktuelle til eldre trender. Fretex har alltid noe for den stilbevisste, sosialt engasjerte og grønne forbrukeren.

Secondhand-klær i ulike stiler

Noe av det som gjør det spennende å gå på leting etter gode og unike kupp i bruktbutikker med secondhand-klær er også at du kan snuble over sjeldne produkter fra kjente og eksklusive merkevarer. Og det til en mye billigere penge enn om du skulle kjøpt det helt nytt!

Både blant utvalget i Fretex-butikkene og nettbutikken kan du finne klassikerne alle bør ha i garderoben, som for eksempel en skinnjakke, blazer eller et par kule jeans som sitter perfekt på. Smarte basisplagg gjør det enkelt å sette sammen ulike antrekk etter dagshumøret. Med de riktige plaggene i skapet, krever det lite innsats å se bra ut.

Mange motebevisste menn og kvinner tråler bruktbutikker for å snuble over de spesielle og unike vintage-kuppene. Ekte vintage er ofte «one of a kind» og er derfor produsert i slitesterke stoffer av god kvalitet - altså noe du kan ha glede av hele livet.

Secondhand-klær til alle anledninger

Er du en kreativ sjel som ønsker å redesigne, gi nytt liv til gamle klær eller sette ditt eget preg på deler av garderoben din, er et eller flere besøk til Fretex uunnværlig. Blant det store sortimentet av secondhand-klær kan du finne mange sy-om-prosjekter, uansett om du vil fokusere mer på gjenbruk og miljøet eller skape din egen unike stil.

Hos Fretex finner du også ulike plagg og tilbehør du kan sette sammen til kostymer til en temafest. Fordelen ved å lete gjennom stativene med secondhand-klær, er at du finner plagg som du også kan få bruk for senere. Ved å sette bruktfunnene sammen med plagg du allerede har i garderoben, får du enda flere muligheter og utallige antrekk du kan bruke til flere anledninger.

Blant bruktfunnene kan du finne festkjoler i alle fasonger, glamorøse eller fargerike 70-talls klær og voluminøse skjørt som tatt rett ut av 50-tallet. Er du ekstra inspirert av mote fra et spesielt tiår og søker noe i en retrostil, er sjansen derfor stor for at du finner det.

Hos Fretex er det selve skattejakten, gleden over å finne noe unikt og det å kunne gi noe tilbake til Frelsesarmeens sosiale arbeid som er det absolutt viktigste.

Både Fretexbutikkene og nettbutikken blir oppdatert med brukte skatter nesten hver dag. Kjenn på gleden ved å finne unike secondhand-klær og tilbehør hos Fretex!

 

 

Fant du det du lette etter?