www.fretex.no Fretex logo print

Festkjoler til enhver anledning

kjole dress slips fest ute par dame mann blonder sko
Med flere festkjoler i klesskapet har du noe å ha på deg uansett hvor eller hva du skal.

Fantastiske festkjoler og tilbehør finner du second hand hos Fretex.

Kan du få for mange festkjoler i skapet? Uansett hva svaret ditt er, høster det ingen tvil om at det vil lønne seg å ha et lite utvalg i forskjellige farger, passformer og lengder.

Festkjoler kommer i alle varianter: Mini, midi, maxi, med glitrende pynt, spennende detaljer, med print eller ensfargede og enkle. På kjolejakt hos Fretex kan du finne disse, og enda flere, til både formelle og uformelle anledninger.

Stort utvalg festkjoler

Se etter festkjoler som passer din stil. Vil du ha kjoler med trangt eller vidt skjørt, markere midjen eller skjule hoftene? En ettersittende kjole som fremhever formene, eller løse former for en ledig og behagelig look?

Hos Fretex finner du et stort utvalg festkjoler i ulike modeller - og det er stor sjanse for at du finner en som passer akkurat din kropp og sitter som et skudd. Uansett om du skal på et glamorøst cocktail-party, sommerfest eller en tur ut på byen, om du vil svinge deg på dansegulvet eller skille deg ut i baren, kan du finne akkurat det du er på jakt etter.

Det kan være smart å ha et variert utvalg av festkjoler i garderoben, slik at du alltid har en som passer til humøret. Det er kanskje ikke alltid den mest sexy kjolen som frister mest. Ha derfor en samling av feminine, sexy, søte eller kule festkjoler som representerer deg og din smak.

Festkjolen over alle festkjoler

Med noen klassiske festkjoler i skapet er du klar for flere anledninger. Den mest klassiske av dem alle - festkjolen over alle festkjoler - må være den lille sorte. Visste du at det var Coco Chanel som lanserte begrepet i 1926? Den gang skulle kjolen være knekort og elegant, mens den i dag kommer i mange forskjellige stiler. Det som uansett kjennetegner den lille sorte er at den nesten alltid fungerer som et alternativ når du ikke vet hva du skal ha på deg. Velger du en sort festkjole med et tidløst snitt, kan du bruke den igjen og igjen over mange år.

Er du typen som vil vekke oppsikt med festkjolen din, kan du gå for en rød. Den passer nemlig ikke bare til julebordsesongen, men også resten av året. Rødt er i tillegg en farge som aldri går av moten. Den røde fargen snakker for seg selv, så det er lurt å holde tilbehøret enkelt.

Festkjoler med metalliske stoffer eller glitrende paljetter gjør at du skinner litt ekstra på festen eller forvandler deg til en ekte diskodronning om du heller vil det.

En unik party-look

Start kjolejakten hos Fretex, og du kommer kanskje over festkjoler fra en kjent merkevare, en klassiker eller en kjole i vintage- eller retrostil. Husk å fullføre festantrekket med riktig tilbehør. På føttene er det lekkert med hæler, uansett om det er elegante pumps, sandaletter eller ankelstøvletter - avhengig av sesongen. Og gå for en liten partyveske som enten matcher eller står i en kul kontrast til kjolen.

Hos Fretex finner du garanter en unik party-look som ikke alle andre har.

Gå innom din nærmeste Fretexbutikk eller ta en titt i nettbutikken for å finne en av dine nyeste festkjoler.

 

 

Fant du det du lette etter?