www.fretex.no Fretex logo print

Fretex tar gjerne imot gaver fra bedrifter

Plukklager
Fretex er takknemlige for gjenbrukbare gaver fra bedrifter, organisasjon, lag og foreninger.

Noen ganger blir det av ulike grunner varer til overs og Fretex samarbeider med mange bedrifter som ønsker at disse varene skal komme til nytte. Alt som kan selges videre og deles ut via Frelsesarmeens sosiale arbeid er gaver Fretex ønsker å motta. Det kan være interiørartikler, småmøbler, sportsutstyr mm

Klær som er til overs, kan leveres i Fretexbokser eller sendes med Fretexposen som er tilgjengelig i 1400 Post i Butikk. Posen tar ca 8 kg og fast pris for å sende en pose er 50 kroner. Flere bedrifter har disse posene tilgjengelig og donerer til Fretex i dem. Ved større volum, ta gjerne kontakt med oss slik at vi sammen finner en god løsning.

Hva med uniformer og arbeidsklær?

For at Fretex skal kunne dele ut eller selge klær videre, må de være hele, rene og tørre. Arbeidsklær med profilering kan gå til gjenbruk i andre land. Hvordan dette håndteres må avtales for hvert tilfelle. Fretex International AS eksporterer ut fra vår Code of Conduct. Ta gjerne kontakt, så vi kan ta en prat.

Samarbeid for bærekraftige løsninger

Fretex kan gi bedriften en årlig oversikt over mengden som er donert og beskrive hva det betyr for miljøet og for Frelsesarmeens sosiale arbeid.

Arrangere innsamling på arbeidsplassen?

Flere bedrifter har i samarbeid med oss gjennomført konseptet «Gi til Fretex på Jobben». Bedriften får materiell og informasjon fra Fretex og i en periode kan ansatte ta med klær og tøy, og gjerne også interiørartikler (husgeråd, service etc) som de vil gi videre. Dette samles opp internt i bedriften og når perioden er over, kommer Fretex og henter gavene. Bedriften får tilbakemelding på mengde og hva de har bidratt til for miljøet og mennesker som trenger litt støtte.

Fretex ønsker å motta glass og service

 

 

Fant du det du lette etter?