www.fretex.no

Hva ønsker Fretex å få?

butikk varer støvler interiør klær
Fretex tar imot klær og sko i innsamlingsboksene. Vi er også takknemlige for å få småmøbler, nyere bøker, bilder, glasstøy, pyntegjenstander, sportsutstyr og andre varer.


Tekstiler og klær
Fretex tar imot klær og sko

I Fretexboksene, i Fretexposen på Posten og i alle Lindex-butikker kan du donere klær, sko, belter, gardiner, sengetøy og alt annet av tekstiler og tilbehør. Vi setter pris på at skopar leveres i samme pose, og gjerne knyttes sammen. Du kan også levere klær i Fretexbutikkene. Fretex gjenbruker så mye som mulig. Det som ikke kan brukes mer, går til materialgjenvinning (for eksempel pussefiller) eller energigjenvinning. Tekstilene må være tørre fordi våte tekstiler ikke kan benyttes til gjenbruk eller gjenvinning.

bøker

Bøker, CD-er, filmer, leker, bager og kofferter

Fretex setter stor pris på å motta nyere bøker, musikk, filmer og leker. Dette kan du levere i en av våre butikker. Flere Fretexbutikker har store medie- og barneavdelinger. Bøker som ikke blir solgt i butikken går til papirgjenvinning eller blir "forvandlet" til nye notisbøker. Innmaten tas ut og nye ark settes inn. Noen av våre butikker har på grunn av plassmangel begrenset kapasitet til å ta imot bøker.


Service og glasstøy
Kopper, kar, servise, pyntegjenstander, interiørartikler, sportsutstyr og småmøbler.

Fretex tar gjerne imot dette, og håper du har mulighet til å komme til en av våre butikker for å levere.Fretex tar imot møblerSmåmøbler og annet innbo

Du kan levere salgbare ting direkte til våre mottak og noen av våre butikker. Oversikt over hvor og hva du kan levere, finner du her: Innlevering av møbler

  1. Vi ber om at gavene du gir er tørre fordi våte tekstiler ikke kan benyttes til gjenbruk eller gjenvinning.
  2. Det er veldig fint om det du ønsker å gi er vasket.
  3. Legg klær og tekstiler i vanlige poser og knyt igjen. Vi sørger for at plasten blir gjenvunnet.

Kundesenter:
telefon 23 68 11 70
mail hei@fretex.no

 

 

Fant du det du lette etter?

Hva lette du etter?