www.fretex.no Fretex logo print

Du kan gi til Fretex på 1400 Post i Butikk

Fretex på posten 2
Samme hvor i landet du bor, så har du mulighet til å gi til Fretex. Du kan sende det du har til overs med Fretexposen som du finner på Posten.

Slik fungerer ordningen:

  1. Du finner Fretexposen på Posten. Ta den med deg hjem. Den er gratis. Posen rommer ca 8 kg klær, det vil si omtrent 20 plagg. Heng den gjerne på innsiden av klesskapet ditt, så kan posen fylles med klær etter hvert som du ikke trenger plaggene mer. Fretexposen er solid og  spesiallaget for å frakte brukte klær og tilbehør.

  2. Når Fretexposen er full tar du den med til Post i Butikk. Vi i Fretex vet at det er noen andre som gjerne vil bruke disse klærne, enten via Frelsesarmeens utdeling eller salg i Fretexbutikkene. Inntekten fra salget av disse klærne går til å drive ulike sosiale tiltak.

  3. Du leverer den fylte Fretexposen på Posten. Ordinær fast lav pris for å sende Fretexposen er kr. 20. Vi skulle gjerne ønske at det var gratis å sende, men når du betaler 20 kroner er du med på en spleis. Posten gir en god pris, Fretex betaler litt og du betaler litt. Vi takker alle som  velger å bruke 20 kroner på å sende Fretexposen og på den måten støtte miljøet og Frelsesarmeens sosiale arbeid.

  4. Tusen hjertelig takk!

 

 

Fant du det du lette etter?