www.fretex.no Fretex logo print

Hvor kan jeg levere møbler til Fretex?

innsamling møbler radio kabinett skrivemaskin lager
Fretex er til på grunn av nordmenns gavmildhet. Gaver som vi mottar deles ut via Frelsesarmeens sosiale arbeid og selges videre. Av bruktinntektene går årlig ca 30 millioner kroner til Frelsesarmeens sosiale arbeid. Gjenbruk er i tillegg et godt miljøtiltak.

Småmøbler og interiørartikler

De fleste butikkene tar imot og er svært takknemlige for småmøbler og interiørartikler. Det kan være vanskelig å skille mellom hva som er småmøbler og større møbler. Ta gjerne kontakt med oss, så finner vi ut av det sammen.

Vi tar imot store møbler i Oslo, Bergen og Gol

På grunn av begrenset plass og kapasitet er det kun fire steder vi tar imot større møbler som for eksempel sofaer, spisestuer, salongbord osv. Åpningstidene til mottakene finner du her.

Det er kundene våre som bestemmer hva Fretex kan ta imot

Noen ganger takker vi nei til møbler, og det er ikke med lett hjerte. Likevel er det nødvendig. Møbler som ikke skal deles ut og som vi ikke får solgt videre, må vi betale for å få håndtert. Jo mer tid og krefter vi bruker på å håndtere disse møblene, jo større blir utgiftene og jo vanskeligere blir det for oss å ha en sunn drift. Vi skulle ønske at det var kunder til alt som ble donert, men slik er det dessverre ikke.

Vi ser gjerne at dere sender bilder til butikken i forkant slik at de kan si ifra om de har mulighet til å ta imot møbelet eller ikke.

Noen møbler er det vanskelig å selge, som for eksempel furumøbler og veggseksjoner. I mottakene våre må vi derfor bruke skjønn. Hvis det for eksempel allerede står flere småbord i en butikk, og de er vanskelige å få solgt, er det ikke bra for butikken å ta imot enda et.  Vi forstår at dette kan oppleves negativt. Vi beklager ulempen for deg som giver, og vi takker samtidig for at du tenker på Fretex når du har noe til overs.

 

 

Fant du det du lette etter?