www.fretex.no Fretex logo print

#8 Anstendig arbeid og økonomisk vekst

M+Ñl-8-RGB
Et av formålene til Fretex er å bidra til at mennesker får og beholder arbeid. Dette er bidrag til å nå det åttende bærekraftsmålet.

"Dette målet handler om å fremme varig, inkluderende og bærekraftig økonomisk vekst, full sysselsetting og anstendig arbeid for alle. Omtrent halvparten av verdens befolking tjener så dårlig at de ikke kan leve av lønnen sin. Å skap økonomisk vekst og nye arbeidsplasser gjennom anstendig arbeid er en forutsetning for bærekraftig utvikling. Å skape arbeidsplasser med god kvalitet er en av de største utfordringene for alle land fram mot 2030.» Kilde: www.fn.no

I samarbeid med NAV bidrar Fretex til at over 1300 mennesker årlig får nye muligheter i arbeidslivet. Jobbsøkere i Fretex lager sine individuelle planer og jobbkonsulentene våre hjelper dem med å nå målene de setter seg. Jobbkonsulentene kan sammenlignes med personlige trenere på veien mot jobb.

Fretex tilbyr karriereveiledning til de som ønsker en endringer i arbeidslivet, skal velge utdanning eller vurderer et karrierebytte.

Gjennom eksporten bidrar Fretex til arbeidsplasser i Øst-Europa, Afrika og Asia.

Fretex har om lag 700 ansatte.

Her kan du lese mer om Frelsesarmeens arbeid med bærekraftsmålene

 

 

Fant du det du lette etter?