www.fretex.no

Gjenbruksfest i Trondheim

GT 3487 in progress
25. august arrangeres gjenbruksdagen. Tre små kinesere spiller, det blir motevisning med modeller fra Trend Models og Mona Grudt, aktiviteter for barna - og torget vil bugne av gode gjenbrukstilbud!

Renholdsverket i Trondheim har de to siste årene arrangert gjenbruksdagen i samarbeid med Fretex. Årets gjenbruksdag går av stabelen 25. august. Arrangementene har høstet heder og ære, og kampanjen vant Gulldunken på kommunikasjonsseminaret til Avfall Norge i 2011.

Gjennom hustandsinformasjonsbladet Råstoff og annonser i aviser og radio, inviterer Renholdsverket og Fretex byens innbyggere til gratiskonsert, moteshow og bruktkupp på Torget. Råstoff viser blant annet Mona Grudt hos Fretex. Hun velger ut klær og gir gode råd.

Alle klærne som blir vist på gjenbruksdagen, blir lagt ut for salg i etterkant, i tillegg til at det er det nips, møbler og enda mer klær på torget til en billig penge. Det er spørrekonkurranse for barna, apeller og mer til. Konferansier i år er Klaus Sonstad. Tre små kinesere spiller og det blir motevisning med modeller fra Trend Models og Mona Grudt.

Her kan du lese mer om arrangementet.

 


 

Fant du det du lette etter?

Hva lette du etter?