www.fretex.no

Gode tilbud!

Fretex sommerkampanje butikk 2011- tg Page 2
I sommer kan vi by på t-skjorter til kr. 29, topper til kr. 39 og skjorter til kr 49. Det kaller vi velsignet billig!

Velsignet billig

Noen kunder bruker lang tid på å lete etter det helt spesielle plagget. De går på skattejakt hos Fretex og deler gjerne sin glede når de finner noe helt unikt. I Fretex-butikkene er det helt greit, og ikke så uvanlig, å prate med andre kunder og uttrykke sin glede der og da over det man finner! På facebooksiden Fretex Fashion kan du se noen av disse kuppene. Fretex selger også møbler, bøker, sportsartikler og mye, mye mer!

Mange av kundene er svært prisbevisste og tilbudene på t-skjorter, topper og skjorter håper vi dere liker. Vi tilbyr rimelige varer og har alltid ett eller to stativer med kvalitetsvarer til 10 og 20 kroner.

Stadig flere kunder har et bevisst forhold til å handle miljøvennlig. Ved å kjøpe second hand, bidrar du til å forlenge plaggenes levetid, og det er et godt miljøtiltak!

Hvis du har innspill og ideer til hvordan vi kan gjøre butikken enda bedre, så gi oss beskjed. Du kan bruke kontaktskjemaet på hjemmesidene eller du kan ta kan ta direkte kontakt med noen som arbeider i Fretex.

Vi håper du tar deg en tur til Fretex snart, finn din nærmeste butikk, kjørebeskrivelse og åpningstider i kartet.

Visste du at Fretex er Norges største attføringsbedrift?

Vårt mål er å bidra til at flest mulig får en mulighet i det ordinære arbeidslivet. Fretex tilbyr kurs, veiledning og arbeidspraksis over hele landet. Dette skjer i samarbeid med Nav. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker mer informasjon om disse tjenestene. Du kan også lese om det i årsrapporten vår.

God sommer!

 


 

Fant du det du lette etter?

Hva lette du etter?