www.fretex.no Fretex logo print

Kjole søker nytt hjem

Fretex-kjole
Du finner denne kjolen og mange andre godbiter i nettbutikken til Fretex. Når du handler brukt hos Fretex gjør du noe bra for miljøet, prisene er til å leve med og du støtter Frelsesarmeens øvrige sosiale arbeid.


Fjorårets kolleksjon har kommet!

Fretex kan ikke skryte av å ha siste nytt. Ingen ting er nytt og det er nettopp det som gjør kolleksjonen så unik. Det du finner hos Fretex har allerede levd et liv, klærne har en historie og kanskje litt sjel!

Fretex-kjole

Gode priser

Både denne sorte kjolen med farget skjørt og kjolen i bildet over koster under 200 kroner. I nettbutikken finner du mye mer!

I Fretex-butikkene er gjennomsnittsprisen 60 kroner. Vi jobber hardt for å holde kostnadene nede og prisene lave. Du finner alltid noen stativer med klær til 10 og 20 kroner.


Mange støtter Fretex

Hver dag kommer det inn flotte gaver til Fretex. Klærne og de andre gavene får dermed et "nytt liv".

Fretex takker for alle gavene!

En del kjente mennesker har også donert klær til Fretex. Designeren, Tina Haagensen, har gitt Fretex en fargerik festkjole.

 - Denne kjolen er fra sommerkolleksjonen 2010, brukt av Ellen Arnstad da hun deltok i Fire stjernes middag på TV Norge. Perfekt å steke bacon i. Bare å tørke av!!, sier Tina. Kjolen finner du i nettbutikken! Men det er selvsagt bare en av den, så her er det førstemann til mølla som gjelder!

 Fretex-88Fretex-89

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

May Lisbeth Midtgård Myrvang, værpresentatør, TV2 forteller at denne flotte Alpaca Society-kjolen har blitt brukt på flere værsendinger på God Morgen, Norge da hun var gravid. Nå passer den ikke så godt til henne og da er tiden inne for at andre kan få glede av den!

Fretex-79

 

Unni Wilhelmsen, artist, har gitt bort disse skoene som har stått mye på scenen. Nå er de klare for en ny eier!

Fretex-109

 

 

 

                                     

 

      

 

 

 

 


 

Fant du det du lette etter?

Hva lette du etter?