www.fretex.no Fretex logo print

Skattejakten fortsetter!

Fretex Skattejakt
Mange kjente mennesker har ryddet i skapene og gitt flotte gaver til Fretex. Kanskje årets juleantrekk kommer fra Fretex?

Fretex er et enormt skattekammer, takket være alle dere som fyller de røde boksene og Fretexbutikkene med klær og ting. Tusen hjertelig takk til dere! Alt som gis til Fretex blir solgt videre. Det er fullt brukbare ting som fortjener et nytt liv, og gjenbruk er som kjent et godt miljøtiltak! Inntektene fra dette salget går til å drive et omfattende attføringsarbeid i Fretex, og til Frelsesarmeens øvrige sosiale arbeid. Hvert år deltar 2000 jobbsøkere i attføringsprogram i Fretex. De får på den måten nye muligheter til å komme ut i arbeidslivet.

 

Marte StokstadSkattejakten

Før jul legger vi ut kjendisgavene i våre butikker, og vi inviterer deg til skattejakt! Dagen før en ny skatt legges ut, forteller vi om det på vår facebook-side, Fretex Fashion. Følg med!

Den blå k-kjolen fra Fillipa er gitt av Marte Stokstad, programleder i NRK. Den vil dukke opp i en Fretexbutikk ganske snart!

Ingrid Bjørnhov har virkelig hatt storopprydding og gitt fire kjoler til Ingrid Bjoernovs Karen Millen-kjoleFretex. En nydelig Karen Millen-kjole ble kjøpt i panikk før konsert med Oslo Fagottkor.
- De gutta er alltid hakket vassere enn meg, men denne kvelden ble jeg i hvert fall grønnest, kommenterer Ingrid.
En annen av kjolene er et impulskjøp fra St. Tropez.
- Jeg sprengte første glidelås, satte i ny, hvilket jeg veldig nødig gjør. Kjolen har blitt brukt masse, blant annet på jobb i en grotte på Mallorca. Men nå er jeg for tjukk, gitt. På tide å få den ut av skapet, fortsetter hun.

 

Ingrid Bjoernov 02Alle skattene og deres historier kan du lese mer om i Fretexmagasinet. Der finner du også mange gode julegavtips og ideer til hvordan second hand kan brukes, også i førjulstiden!

 

Hanne Sørvaag, artist og komponist, har gitt en sommerkjole til Fretex. I høst har hun svingt seg i den ene lekre kreasjonen etter den andre i "Skal vi danse". Hennes Hanne Soervaagnydelige sommerkjole har ikke vært på det dansegulvet, men vi tror den ønsker å få være med på en sommerdans når den tid kommer. Kanskje du er den nye eieren?


Lise Karlsnes, artist, har gitt en tøff paljettjakke. Denne jakka har vært i rampelyset og klar for å rocke opp juleantrekket ditt. Den vil dukke opp i en Fretexbutikk før jul!

Lise Karlsnes

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Morten Bendiksen

 

 

 

 


 

Fant du det du lette etter?