www.fretex.no Fretex logo print

Fretex Jobbkoden

Fretex Jobbkoden er et digitalt tilbud til deg som er jobbsøker. Vi tilbyr webinarer og gruppetilbud for deg som er på jakt etter jobb - helt gratis.
Neste arrangement:

Jobbkoden: Gratis webinar for deg som søker jobb

Synes du det er vanskelig å vite hvor du skal begynne med å søke etter en jobb? Ønsker du deg bort fra din nåværende jobb, men trenger en oppfriskning på søknadsskriving og annen inspirasjon? Eller har du søkt jobb lenge og synes det begynner å bli tøft å håndtere avslag?

På Fretex Jobbkoden webinar får du muligheten til å få innspill til ditt jobbsøk fra karriereveiledere, eksperter på rekruttering, nøkkelpersoner fra frivilligheten og andre. Vi skal hjelpe deg å knekke jobbkoden!

En gruppe som samarbeider

Mindre workshops - få individuell hjelp fra en ekspert

På workshop vil du få individuelt tilpasset hjelp og tips av en karriereveileder. For å delta på våre mindre workshops, må du melde deg på. Neste workshop er ikke åpnet for påmelding enda.

Deltakelse er gratis.

Om Fretex Jobbkoden

I samarbeid med Rådet for Psykisk Helse og med midler fra Stiftelsen Dam, har vi utviklet et gratis nasjonalt tilbud for alle som er interessert i å lære mer om jobbsøk. Prosjektet har vi kalt for Fretex Jobbkoden fordi vi ser at mange synes det er vanskelig å vite hvor man skal begynne når de søker jobb.

I 2021 og 2022 vil Fretex tilby webinar og digital undervisning både i større og mindre grupper. Store grupper vil være åpne for de aller fleste og ta for seg generelle problemstillinger, tips, triks og bevissthet rundt det å søke jobb eller gjøre seg attraktiv på arbeidsmarkedet. De mindre vil gå mer praktisk til verks og være interaktive for deltakerne i større grad.

Vi ønsker å bidra til en større grad av åpenhet rundt det å være jobbsøker, samt legge til rette for at den enkelte kan mestre sin egen situasjon ved hjelp av klare strategier. Fretex Jobbkoden søker å gi enda flere tilgang til relevant fagstoff, og verktøy til å ta kontroll over eget liv og valg.

Opptak fra webinar: "Hvordan lykkes som jobbsøker?" med Kristine Wold Andersen

På webinaret torsdag 28. april snakket Kristine om prosessen mot jobb og svarte på spørsmål fra deltakere. Se Q&A segmentet fra webinaret under.

Følg Fretex Jobbkoden

Ønsker du å få en e-post når vi publiserer nye arrangement? Hold deg oppdatert på våre kommende arrangement ved å melde deg på vår mailingliste.

Fretex Jobbkoden på Facebook

 

Kontaktpersoner

  • Kristine Wold Andersen

    Kristine Wold Andersen

    Rådgiver
    Fretex Pluss AS Jobbkoden Med Håp i Bagasjen

    kristine.wold.andersen@fretex.no

 

Fant du det du lette etter?