www.fretex.no Fretex logo print

Å jobbe som frivillig - noe for deg?

butikk interiør dame mann par krims lampe

Fretex ønsker flere frivillige i butikkene. Behovet for frivillige har økt i takt med endrede rammebetingelser. Prisutviklingen på klær og andre Fretex-varer er betydelig lavere enn kostnadsveksten knyttet til å drive transport, sortering og butikk. Flere jobbsøkere i jobb-program i Fretex arbeider hos eksterne arbeidsgivere - og ikke i Fretex sine butikker.

Fretex opplever også at mennesker tar kontakt fordi de har lyst til å ta i et tak. Dette er noe vi gjerne vil legge til rette for.

frivilligHvorfor jobbe frivillig?

Det finnes mange grunner til at mennesker vil gi bort noen timer av sin tid. I Fretex kan vi tilby et sosialt nettverk og varierte oppgaver. De frivillige gjør noe godt for andre mennesker og miljøet – og på den måten bidrar de til noe positivt.

Frivillige får en attest som dokumenter arbeidet. For noen kan dette være nyttig å ha med i sin CV eller i andre sammenhenger når samfunnsansvar og engasjement skal dokumenteres.

Hva slags oppgaver har frivillige?

Frivillige kan gjøre de fleste av oppgavene i Fretex – klargjøring av varer til butikk, jobbe med eksponering og utstillingsvinduer, kundebehandling, forefallende arbeid, rengjøring osv. Du kan komme med ønske om disse eller andre arbeidsoppgaver.

Hvordan er arbeidsmiljøet i Fretex?frivillig

Fretex gjennomfører jevnlig arbeidsmiljøundersøkelser og resultatene er gode! Det er viktig for oss som jobber i Fretex at vi har det godt sammen. Våre kjerneverdier – åpenhet, engasjement, kjærlighet og lønnsomhet - skal merkes i det daglige arbeidet i våre avdelinger.

Hvordan komme i gang som frivillig?

Du kan ta kontakt med din nærmeste Fretexbutikk. I en oppstartssamtale kan du fortelle om dine ønsker. Denne samtalen danner utgangspunktet for frivillighetskontrakten. Både den frivillige og Fretex skal være tilfredse med løsningene man kommer fram til.

Her kan du lese mer om hva Fretex bidrar med til Frelsesarmeens sosiale arbeid.

 

 

Fant du det du lette etter?