www.fretex.no Fretex logo print

Gavekort hos Fretex

cid-28 gavekort
Vet du ikke hva du skal finne på å gi noen i gave? Et gavekort hos Fretex er både fint å gi og fint å få, og vil garantert settes pris på av mottakeren!

Et gavekort hos Fretex passer til alle anledninger, og til så og si alle du kjenner. Det er den perfekte gaven til den motebevisste, interiørelskeren, lesehesten eller den som har «alt» – uansett alder.

Det at du aldri vet hva du finner er noe av det som gjør Fretex så spesielt, og det er nettopp denne unike skattejakten som gjør at så mange synes det er spennende å handle hos oss. Ved å gi bort et gavekort til en du er glad i, kan også de få utforske butikkene og tråle gjennom det spennende utvalget!

En ekstra bonus er selvfølgelig at alle som handler hos Fretex sparer miljøet ved å bidra til at avfallsmengden reduseres og at behovet for produksjonen av nye varer avtar. Pengene du handler for kommer i tillegg andre til gode.

La flere oppdage skattekisten av bruktfunn


Du kjenner kanskje noen som er glad i å handle brukt? Med mindre du finner noe som er perfekt til den du har i tankene, kan det være vanskelig å kjøpe brukt til andre. Da er gavekort den perfekte løsningen, for du gir fremdeles brukt i gave, men mottakeren får velge selv.

Det er også en perfekt anledning til å introdusere noen som ikke har så god kjennskap til Fretex, til hvilken skattekiste butikkene faktisk er. Med påfyll av nye varer hver eneste dag, er det stor sjanse for at han eller hun klarer å finne noe de virkelig vil ha – og som få, eller ingen, andre har.

Kjøp gavekort i alle Fretex-butikkene


Gavekortene gjelder for kjøp av alle typer varer i butikkene. Det betyr at den som er så heldig å få et gavekort hos Fretex kan velge om de vil bruke det på second hand-klær, vesker eller tilbehør. Kanskje de til og med finner et unikt vintage-plagg som beriker garderoben? Det kan også brukes på møbler, bøker, glass eller andre bruktvarer som måtte friste når mottakeren tar turen innom en Fretex-butikk – mulighetene er mange!

Gavekortene selges i alle Fretex-butikker, og du velger selv verdien. De er gyldige i ett år fra datoen det ble kjøpt.

Overrask en du er glad i med gavekort


Noen vil kanskje påstå at et gavekort ikke er særlig oppfinnsomt, men vi mener det motsatte. For hva er vel bedre enn å både gi og få noe som gir deg friheten til å velge selv?

Det er sikkert flere av oss som har mottatt gaver vi hverken har ønsket oss eller føler at vi trenger, selv om det er tanken som teller. Et gavekort sikrer derimot at mottakeren får noe de har bruk for!

Kanskje du vil overraske en du er glad i, men som bor langt unna? Stikk innom din nærmeste Fretex-butikk for å kjøpe gavekort, og send det i posten – gavekortene kan brukes i alle butikkene over hele landet. Og i dag som vi ikke får like mye i postkassa som før, er det ekstra hyggelig å finne en konvolutt med ens eget navn på. Tenk så glad mottakeren blir når konvolutten blant annet inneholder et gavekort!

Vi vet mange hadde satt pris på et gavekort hos Fretex.

 

 

Fant du det du lette etter?

Hva lette du etter?