www.fretex.no

Jobben finnes!

MOBEN 20171003- B4A4819-2
Ikke i jobb? Vi i Fretex jobber hver dag for at du som ønsker det skal få nye muligheter gjennom en jobb!

Jobben finnes!

Det å ha en jobb betyr mye for de fleste av oss. Å være en del av et arbeidsmiljø gir glede, identitet og noe å snakke om rundt middagsbordet.

Det er kanskje lenge siden du har hatt en jobb? Du er kanskje ikke sikker på hva du ønsker å jobbe med, eller hva du passer til? Kanskje har du til og med mistet troen på at det finnes en jobb for deg? I Fretex vil du få rådgivning fra en av våre erfarne jobbkonsulenter. I samarbeid legger dere realistiske planer for hva du skal gjøre for å komme ut i jobb. Dine ønsker, egenskaper og forutsetninger danner grunnlaget. Jobben er der ute et sted - det gjelder bare å finne den!

Jobbsøkere forteller om sine erfaringer.

Hvordan blir du jobbsøker i Fretex?

Har du vært arbeidsledig i kortere eller lengre tid, og har behov for oppfølging og rådgivning for å komme ut i jobb, tar du først kontakt med ditt lokale NAV-kontor (se www.nav.no).Avhengig av hva du har behov for, vil NAV eventuelt søke deg videre inn til Fretex for at vi skal bidra med det du trenger for å komme i jobb.

Fretex er den største arbeids-og inkluderingsbedriften i Norge, og den eneste som er landsdekkende. Vi har kontorer spredd over hele landet - fra Kirkenes i nord til Mandal i sør, så sjansen er stor for at vi finnes der du er! I 2015 fikk 601 personer fast jobb etter å ha vært i ett av våre tiltak!

facebook-siden jobb & sånn forteller jobbsøkere om sine erfaringer. Følg oss der!

Ledige stillinger i Fretex finner du her

mann truck jobb attføring papir mottakFretexmetoden

I Fretex er vi opptatt av at du skal få det faglig beste tilbudet vi kan gi deg. Derfor jobber vi også hele tiden med å utvikle metodene vi jobber etter. Vi jobber ut fra en metode vi har kalt "Fretexmetoden". Den bygger på en internasjonalt anerkjent metode kalt "Supported Employment", eller SE-metoden, i tillegg til de kravspesifikasjonene NAV gir oss. Det er to prinsipper som står sentralt i metoden:

1. Alle kan jobbe - med riktig bistand

2. Du som jobbsøker eier prosessen mot jobb selv

Her kan du lese mer om Fretexmetoden.

Skifte jobb eller velge ny utdanning?

Det å skifte jobb eller å starte på en omskolering er vanlig i våre dager. Mange oppsøker karriereveiledning og karriererådgivning før de vurderer å bytte jobb. Vi vil anbefale et du benytter noen karriereverktøy for å ta et bedre valg.

Fretex tilbyr karriereveiledning for

Brukerundersøkelser:

Vi i Fretex er opptatt av forbedringer, og tror at de som kan gi oss de beste tilbakemeldingene på hva som kan bli bedre er de som samarbeider med oss på sin vei mot fast jobb. Vi ønsker derfor at alle jobbsøkere i alle program i løpet av tiden i Fretex svarer på to brukerundersøkelser:

Den ene undersøkelsen svarer du på ca 4 uker etter at du har startet i tiltaket: Brukerundersøkelse ved start

Den andre undersøkelsen svarer du på når du avslutter i tiltaket: Brukerundersøkelse ved slutt

 

Kontaktpersoner

 

Fant du det du lette etter?

Hva lette du etter?