www.fretex.no Fretex logo print

Jobbsøker: Jobben finnes!

Tre personer ser på samme pc
Ikke i jobb? Vi i Fretex jobber hver dag for at du som ønsker det skal få nye muligheter gjennom en jobb!

Jobben finnes!

Det å ha en jobb betyr mye for de fleste av oss. Å være en del av et arbeidsmiljø gir glede, identitet og noe å snakke om rundt middagsbordet.

Det er kanskje lenge siden du har hatt en jobb? Du er kanskje ikke sikker på hva du ønsker å jobbe med, eller hva du passer til? Kanskje har du til og med mistet troen på at det finnes en jobb for deg? I Fretex vil du få rådgivning fra en av våre erfarne jobbkonsulenter. I samarbeid legger dere realistiske planer for hva du skal gjøre for å komme ut i jobb. Dine ønsker, egenskaper og forutsetninger danner grunnlaget. Jobben er der ute et sted - det gjelder bare å finne den!

Jobbsøkere forteller om sine erfaringer.

Hvordan blir du jobbsøker i Fretex?

Har du vært arbeidsledig i kortere eller lengre tid, og har behov for oppfølging og rådgivning for å komme ut i jobb, tar du først kontakt med ditt lokale NAV-kontor (se www.nav.no).Avhengig av hva du har behov for, vil NAV eventuelt søke deg videre inn til Fretex for at vi skal bidra med det du trenger for å komme i jobb.

Fretex er den største arbeids- og inkluderingsbedriften i Norge, og den eneste som er landsdekkende. Vi har kontorer spredd over hele landet - fra Kirkenes i nord til Mandal i sør, så sjansen er stor for at vi finnes der du er! I 2015 fikk 601 personer fast jobb etter å ha vært i ett av våre tiltak!

facebook-siden jobb & sånn forteller jobbsøkere om sine erfaringer. Følg oss der!

Ledige stillinger i Fretex finner du her

mann truck jobb attføring papir mottakFretexmetoden

I Fretex er vi opptatt av at du skal få det faglig beste tilbudet vi kan gi deg. Derfor jobber vi også hele tiden med å utvikle metodene vi jobber etter. Vi jobber ut fra en metode vi har kalt "Fretexmetoden". Den bygger på en internasjonalt anerkjent metode kalt "Supported Employment", eller SE-metoden, i tillegg til de kravspesifikasjonene NAV gir oss. Det er to prinsipper som står sentralt i metoden:

1. Alle kan jobbe - med riktig bistand

2. Du som jobbsøker eier prosessen mot jobb selv

Her kan du lese mer om Fretexmetoden.

Skifte jobb eller velge ny utdanning?

Det å skifte jobb eller å starte på en omskolering er vanlig i våre dager. Mange oppsøker karriereveiledning og karriererådgivning før de vurderer å bytte jobb. Vi vil anbefale et du benytter noen karriereverktøy for å ta et bedre valg.

Fretex tilbyr karriereveiledning.

 

 

Fant du det du lette etter?